Menu Sluiten

Achtste dag mediteren met Aartsengel Michael

8e dag mediteren met Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Ik roep je aan om iets van je moed en vertrouwen te geven. Geef mij kracht om verder te gaan. Help mij verbinding met mijzelf en mijn goddelijke doel te voelen. Geef mij een duidelijk advies, zodat ik mijn hart volledig kan openen voor elke ervaring.

8 volgens numerlogie

De achtste dag is een lastige dag. Het is een dag van afronding en het nieuwe is nog niet gestart. Ook voor mij is het vandaag lastig opstarten. Graag wilde ik de opname van de meditatie gisterenavond plaatsen op de site. Deze heb ik met een microfoontje opgenomen. Alleen de kwaliteit is toch niet goed genoeg. Ook andere dingen lukken niet. Door het getal 8 op te zoeken in de numerologie kom ik tot inzichten.

8 betekenis:

Een fase is in je leven loopt ten einde. Een emotionele fase, loopbaan of een relationele fase ben je aan het afsluiten. Het geeft ook aan dat er licht is aan het einde van de tunnel. Ook is de oogst rijp en deze is belangrijk om binnen te halen en van te genieten. Stel niet uit en pluk de vruchten van je arbeid.

8e dag Meditatie en de 8e Chakra

Tijdens de meditatie heb ik goede verbinding gemaakt met de 8e Chakra, deze zit 40 cm onder je stuitje en zorgt voor goede aarding. Hierdoor kon ik nog dieper in mijn lichaam zakken en de spanning uit mijn lichaam loslaten. Met als gevolg dat tranen over mijn wangen rolden. Meditatie helpt me om oud zeer los te laten. Door er ruimte aan te geven voelde ik me na de meditatie beter. Door verdriet los te laten kon ik weer rust in mezelf vinden. De tuinman belde aan en ik heb nog mooi mijn tomaten kunnen oogsten.

Gratis engelenworkshop

De engelen workshop is gratis. Je bent welkom. Ook geef kun je meedoen aan de volle maanworkshop. De workshops zijn online en live. Overzicht workshops

Geplaatst in Blog