Menu Sluiten

Achtste dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

8e dag mediteren met Michael

Vraag aan waar je blij van wordt

Morgen is de feestdag van Aartsengel Michael zijn energie is nu super krachtig, zeker als we samen mediteren. Veel mensen zijn in deze tijd van het jaar neerslachtig. De energie gaat naar binnen dat hoort bij de herfst. De bladeren vallen van de bomen. Dit kan depressie en een gevoel van down zijn geven. Vraag Aartsengel Michael waar je blij van wordt. Als je de dingen doet waar je blij van wordt voel je je vanzelf beter. Ga dansen, tekenen, buiten wandelen, wees creatief. Sommige mensen komen niet van de bank af in de avond. Vraag Aartsengel Michael je in verbinding te brengen met je passie. Als je je passie weet ga je vreugde voelen. Als er een volmaakte wereld zou zijn, wat zou jij dan doen? Als je kon toveren wat zou je voor je zelf toveren. Waar wordt je blij van? Vraag dit aan. Als je het niet weet vraag je iets aan en je zet er achter ” of iets beters”. Soms kunnen we de dingen nog niet zien waar we blij van worden. Ik wist ook niet dat ik acupuncturist zou worden omdat dat beroep niet bestaat als dagopleiding en na mijn middelbare school niet kon volgen. Dus vraag iets aan waar je blij van wordt en let op de signalen. Dan komt het op je weg.

Morgen is de feestdag van Aartsengel Michael

Zijn feestdag staat voor overvloed. Er is nu veel te oogsten. Gisteren heb ik prachtige goudreinetten gekregen die daar op de grond lagen. Daar kan ik heerlijke appeltaart van maken. Morgen ga ik samen eten met vriendinnen om de overvloed te vieren en om gezellig samen te zijn. Om Aartsengel Michael te bedanken zorg voor een gezellige dag morgen die je samen deelt met anderen.

8 betekenis:

Een fase is in je leven loopt ten einde. Een emotionele fase, loopbaan of een relationele fase ben je aan het afsluiten. Het geeft ook aan dat er licht is aan het einde van de tunnel. Ook is de oogst rijp en deze is belangrijk om binnen te halen en van te genieten. Stel niet uit en pluk de vruchten van je arbeid.

 

Lieve Aartsengel Michael,

Ik roep je aan om iets van je moed en vertrouwen te geven. Geef mij kracht om verder te gaan. Help mij verbinding met mijzelf en mijn goddelijke doel te voelen. Geef mij een duidelijk advies, zodat ik mijn hart volledig kan openen voor elke ervaring. Breng me in verbinding met mijn passie, mijn hobby, wat mij blijdschap geeft. Help mij: waar word ik blij van?

engelenworkshop

De engelen workshop start binnenkort. Je bent welkom. Ook geef kun je meedoen aan de volle maanworkshop.

Zaterdag 8 oktober engelen healing van de vrouwelijke energie.

De engelenhealing zorgt ervoor dat je vrouwelijke energie weer vrij gaat stromen, zoals zachtheid, speelsheid, sensualiteit, liefdevol in contact met je zelf en of met een partner. Veel vrouwen hebben in hun leven ongewenste intimiteiten opgelopen wat hun huidige leven beïnvloedt  en ervoor zorgt dat je verlangen naar een ontspannen relatie met jezelf en/of partner niet  wordt vervuld. Tijdens mijn werk ben ik gewend om met Aartsengel Raphael te werken. Zij heeft een krachtige energie waar we op kunnen vertrouwen. Je krijgt een persoonlijke engelenhealing, daarom is de groepsgrote beperkt.

Overzicht workshops

Geplaatst in Blog