Menu Sluiten

Aartsengel Michaela Vrouwendag 8 maart

Aartsenegel Michaela

Aartsengel Michaela is strijder van het licht

Aartsengel Michaela is strijder van het licht. Maandag 8 maart is internationale vrouwendag. Onze sisters over de hele wereld strijden voor hun zelfbeschikkingsrecht over hun lichaam en willen zich niet gedwongen laten testen of vaccineren of mondkapjes dragen. Wij mensen hebben zelf beschikkingsrecht over ons lichaam en dat willen wij graag zo houden. Het zelfbeschikkingsrecht valt onder de rechten van de mens. Door de coronamaatregelen valt in deze periode een deel van dit recht weg. Bijvoorbeeld de mensen die werken in de zorg hebben niet de keuzevrijheid om wel of geen mondkapje te dragen. Ook voor zowel winkelpersoneel als de bezoeker is er geen keuze vrijheid, een mondkapje is verplicht. Kinderen op de lagere school worden verplicht zich te laten testen bij klachten. Het zelfbeschikkingsrecht valt hier weg. Nu hebben we nog het zelfbeschikkingsrecht om je wel of niet in te laten vaccineren. Er wordt veel propaganda gemaakt voor vaccineren, waardoor er sociale druk ontstaat.

Vrouwen willen zelfbeschikkingsrecht over hun lichaam.

Wij willen onze vrijheid terug over onze gezondheid. Wij willen ons niet ziek laten maken door het dragen van mondkapjes. Het dragen van mondkapjes zorgt voor acne, tandbederf, veroorzaakt meer ziektes omdat we onze afvalstoffen niet kunnen uitademen. Het zorgt voor benauwdheid. Naast lichamelijke klachten geeft het dragen van mondkapjes sociale beperkingen omdat je de gezichtsuitdrukking niet kunt zien en elkaar niet goed verstaat. Het dragen van mondkapjes is erger dan het dragen van een hoofddoekje.  Het dragen van een hoofddoekje is uiting van een geloofsovertuiging, het dragen van een mondkapje is een wettelijke verplichting. Het dragen van een mondkapje heeft een uitzondering van medische indicatie, dan hoef je deze niet te dragen.

Aartsengel Michael

Wij vragen aartsengel Michaela om een wonder

Vrouwen willen zelf de keus hebben over de behandelingen van ons lichaam. Wij, vrouwen hebben ons stemrecht verworven en dat willen wij graag behouden. Vrouwen willen staan voor hun onafhankelijkheid. Wij willen solidair zijn met andere vrouwen en willen die graag helpen. Vrouwen willen de vrijheid over onze gezondheid terug. Wij vrouwen vragen het recht om zelf onze verantwoordelijkheid te nemen over onze gezondheid.

Dansing for Freedom

De dag voor Maandag 8 maart, heb ik staan dansen voor de vrijheid van het behouden van mijn zelfbeschikkingsrecht voor mijn gezondheid. Het was fijn om met gelijkgestemde even uit je dak te gaan in de buitenlucht.

Geplaatst in Blog