Menu Sluiten

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael

Aartsengel Michael meditatie

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael:

Doe  je mee met de uitdaging?

Mediteren 21 sept t/m 29 september de Feestdag van Aartsengel Michael

Aartsengel Michael is de Aartsengel van bescherming en veiligheid en kunnen we te alle tijden om hulp vragen. Aartsengel Michael komt uit de de tijd van Avalon, dat is de tijd van de Kelten. De kerk heeft Aartsengel Michael gekoppeld aan het oogstfeest en wordt gezien als de beschermheer van de oogst. Woensdag 29 september is het oogstfeestdag ter ere van Aartsengel Michaël. De energie van Aartsengel Michael is dan heel krachtig omdat we vlak voor zijn feestdag zitten. Daarom gaan we 9 dagen mediteren met Aartsengel Michael.

Engelen mogen ons alleen te hulp komen als we erom vragen. Mediteren is een manier van hulp vragen.

Tijdens de meditatie kom je in verbinding met de energie van Aartsengel Michael. Hierdoor krijg je rust en vertrouwen om verder te gaan. Je kunt ook antwoorden ontvangen tijdens of na de meditatie.

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael

Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is.

Brand iedere dag een kaars ter ere van Michaël en vraag om bescherming van jezelf en je dierbaren:
Aartsengel Michael, ik vraag je om mij zelf en mijn dierbaren te beschermen met je krachtige schild. Omring ons met je violette licht, dat alleen maar pure liefde laat doordringen. Blijf bij me en zorg dat ik en mijn dierbaren veilig zijn.

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael

mediteren met Aartsengel Michael
Meer info over Michael:

Extra inspiratie? Doe mee met de meditatie-challenge

Je kunt natuurlijk zelf bovenstaande meditatie doen, maar als je meedoet met de challenge ontvang je elke dag in je mail, 9 dagen lang, een hulpvraag of een gebed ter inspiratie.  Stuur een e-mail naar  info@evenwichtigleven.nl. Het is een kleine moeite en er zijn geen kosten aan verbonden. Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. (Vermeld in je mail wel even “challenge Michaelmeditatie”).

Waarom mediteren?

Voor mij is mediteren een manier om me te verhouden tot de snelle veranderingen in de maatschappij. In deze tijd waarin mensen worden buitengesloten omdat ze moeten bewijzen dat ze “gezond” zijn, vragen we om verbondenheid, verbinding en vrede. De wetenschap en de technische ontwikkeling zorgen voor afscheiding van de natuur en ons zelfhelend vermogen. Door volledig te vertrouwen op de wetenschap en technische ontwikkelingen worden mensen afgesloten van de verbinding met het oorspronkelijk licht.  (anderen noemen het ook wel: universum, de natuur, oerbron, grote geest of engelen, de goddelijke vonk in onszelf, intuïtie).


Mijn vraag: Lieve Aartsengel Michael help mij om vrije keuze en zelfbeschikkingsrecht over mijn lichaam te behouden. Help mij te verbinden met de natuur en te leven volgens de principes van mijn eigen natuur als mens. Help mij te verhouden tot de snelle veranderingen in de maatschappij.

Voor jou? Wat zijn jouw vragen? Waar kun jij hulp en ondersteuning in gebruiken. Wil je gelijkgestemden ontmoeten? Wil je een nieuwe liefde in je leven? Wil je je verbinden met je levensdoel? Wil je geld voor je mooie projecten? Als je vragen in overeenstemming zijn met het grote geheel zullen je gebeden worden verhoord. 

Gratis engelenmeditaties

Gratis engelenmeditatie workshop en andere meditaties online of op locatie. Zie overzicht workshops

 

Geplaatst in Blog