Menu Sluiten

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael

Aartsengel Michael meditatie

Doe  je mee met de uitdaging?

Mediteren 21 sept t/m 29 september 2022 de Feestdag van Aartsengel Michael

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael. Michael is de Aartsengel van bescherming en veiligheid en kunnen we te alle tijden om hulp vragen. Aartsengel Michael komt uit de de tijd van Avalon, dat is de tijd van de Kelten. De kerk heeft Aartsengel Michael gekoppeld aan het oogstfeest en wordt gezien als de beschermheer van de oogst. Woensdag 29 september is het oogstfeestdag ter ere van Aartsengel Michaël. De energie van Aartsengel Michael is dan heel krachtig omdat we vlak voor zijn feestdag zitten. Daarom gaan we 9 dagen mediteren met Aartsengel Michael.

Hulpvragen aan de engelen:

Engelen mogen ons alleen te hulp komen als we erom vragen. Mediteren is een manier van hulp vragen. Tijdens de meditatie kom je in verbinding met de energie van Aartsengel Michael. Hierdoor krijg je rust en vertrouwen om verder te gaan. Je kunt ook antwoorden ontvangen tijdens of na de meditatie.

Programma

  • 9 dagen een inspiratiemail om te mediteren met mediteren met Aartsengel Michael
  • 20, 25, 28 september meditatie online om 20:00 uur en 21 september om 8:30 uur
  • 29 september vier je eigen Michaelsfeest met vrienden en familie. 

Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is.

Hoe doe je mee met de Challenge?

Stuur een e-mail naar  info@evenwichtigleven.nl.  

Als je meedoet met de challenge ontvang je elke dag een mail met een inspirerende tekst, gebed. Je kunt 3x meedoen met gratis zoom meditatie. Het is  een kleine moeite en er zijn geen kosten aan verbonden. Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. (Vermeld in je mail wel even “challenge Michaelmeditatie”).

Brand iedere dag een kaars ter ere van Michaël en vraag om bescherming van jezelf en je dierbaren:
Aartsengel Michael, ik vraag je om mij zelf en mijn dierbaren te beschermen met je krachtige schild. Omring ons met je violette licht, dat alleen maar pure liefde laat doordringen. Blijf bij me en zorg dat ik en mijn dierbaren veilig zijn.

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael

mediteren met Aartsengel Michael
Meer info over Michael:

24 september Yurtdag met Aartsengel Michael.

Vier de herfst met leuke workshops dansen, mediteren met Aartsengel Michael, bewegen en vers gebakken pizza. meer info

Waarom mediteren?

Voor mij is mediteren een manier om me te verhouden tot de snelle veranderingen in de maatschappij. In deze tijd waarin mensen worden buitengesloten omdat ze moeten bewijzen dat ze “gezond” zijn, vragen we om verbondenheid, verbinding en vrede. De wetenschap en de technische ontwikkeling zorgen voor afscheiding van de natuur en ons zelfhelend vermogen. Door volledig te vertrouwen op de wetenschap en technische ontwikkelingen worden mensen afgesloten van de verbinding met het oorspronkelijk licht.  (anderen noemen het ook wel: universum, de natuur, oerbron, grote geest of engelen, de goddelijke vonk in onszelf, intuïtie).


Mijn vraag: Lieve Aartsengel Michael help mij om vrije keuze en zelfbeschikkingsrecht over mijn lichaam te behouden. Help mij te verbinden met de natuur en te leven volgens de principes van mijn eigen natuur als mens. Help mij te verhouden tot de snelle veranderingen in de maatschappij.

Voor jou? Wat zijn jouw vragen? Waar kun jij hulp en ondersteuning in gebruiken. Wil je gelijkgestemden ontmoeten? Wil je een nieuwe liefde in je leven? Wil je je verbinden met je levensdoel? Wil je geld voor je mooie projecten? Als je vragen in overeenstemming zijn met het grote geheel zullen je gebeden worden verhoord. 

engelenmeditaties

Engelen workshops en andere workshops online of op locatie. Zie overzicht workshops

Geplaatst in Blog, Workshop