Menu Sluiten

23 opvliegers per etmaal waren killing!

Overgang

Binnen mijn praktijk heb ik Renate van haar opvliegers kunnen afhelpen. Deze review wil ik graag met jullie delen, zodat meer vrouwen gebruik kunnen maken van acupunctuur en Chinese kruiden bij de overgang.

De situatie: Al meer dan 7 jaar had ik last van de overgang. Met name de opvliegers waren killing. Dagen en nachten lang kwamen ze, vaak op de meest ongelegen momenten. Het verstoorde ernstig mijn nacht rust, maar ook mijn zelfvertrouwen. Hoewel ik er altijd maar grapjes over maakte, om het verlies van zelfvertrouwen weg te praten, maakte het me erg onzeker. Ik ondernam diverse pogingen om van die opvliegers af te komen. Pillen of druppels van de drogist, die van alles beloven, zelfs behoud van je slanke taille…..Medicatie van de huisarts, die helaas ernstige bijwerkingen konden geven. Middeltjes op advies van vriendinnen, die bij hen goed werkten, maar helaas, bij mij werkte er niks. Ik werd wanhopig en zocht online naar een betere oplossing. Zo vond ik Paula. Ik kwam bij haar met gemiddeld 23 opvliegers per etmaal.
De behandeling: Tijdens de twee wekelijkse bezoekjes wist ze met behulp van Chinese kruiden, acupunctuur, voedingsadviezen en goede gesprekken dit aantal naar het meer dan acceptabele aantal van 6 á 8 terug te brengen.
Resultaat: Doordat de opvliegers sterk verminderd waren kon ik hierdoor weer beter slapen. Ik kreeg ook weer energie om aan mijn andere issues te werken. Gewichtstoename, stress, persoonlijke struggles. Dankzij de deskundige behandeling en de gesprekken met Paula lukte het me om weer in balans te komen. Ik voel me stukken beter, energieker. Het gaat weer goed met me!

Renate Vissers

meer info over de overgang

Geplaatst in Acupunctuur, Blog, Chinese kruiden, Voedingsadvies