Menu Sluiten

20 jaar Evenwichtig Leven – een jubileum

Jubileum: Praktijk Evenwichtig Leven viert twee bijzondere mijlpalen!

Met veel vreugde en dankbaarheid kan ik delen dat ik binnenkort 60 jaar word – het nieuwe 40! Daarbij vier ik mijn twintigste jaar als therapeut in de Chinese Geneeskunde. Het avontuur van de afgelopen jaren was gevuld met ontmoetingen, helende momenten en persoonlijke groei. Het is dankbaar om mensen met mijn opgebouwde expertise van de afgelopen jaren te kunnen helpen voor uiteenlopende klachten. Ik ben begonnen als Chinese kruiden therapeut. Vervolgens heb ik mijn behandelingen uitgebreid met acupunctuur. Hierdoor kwam mijn praktijk in een stroomversnelling.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik 15 jaar workshops in HSP en meditatie gegeven, ben ik 13 jaar acupuncturist, 8 jaar Tuina massage therapeut en geef ik al 6 jaar aura chakra behandelingen. Het is voor mij een verrijking om met engelen te kunnen werken en mijn spirituele weg te ontdekken.

Afgelopen jaar geef ik met mijn partner Roland Plum workshops op diverse locaties en houden we ons bezig met de bijzondere werking van de vitamines van Dr. Rath, zoals bij kanker, hoge bloeddruk, virussen en diabetes.

Na de zomer ga ik een dag extra werken bij Psychocare Venlo. Dit is een groepspraktijk waarbij ik aanvullend acupunctuur en meditaties ga geven. Het lijkt me fijn om in een teamverband te werken.

En ik heb nog zoveel meer plannen voor de toekomst!

Om mijn jubileum te vieren kun je de jubileum korting bekijken.

 

Geplaatst in Blog