Menu Sluiten

Engelen boodschap voor 2022

Online engelenboodschap voor 2022

Engelen boodschap

Engelen boodschap 

Door de Engelen boodschap met behulp van tarot- en engelenkaarten krijg je meer inzicht in je pad.

We leven in een tijd met grote veranderingen. Het is nu belangrijker dan ooit dat we gaan staan voor wat we zélf belangrijk vinden, eigen keuzes maken. Leven vanuit je hart maakt je veerkrachtig. Je voelt je weer verbonden met de mensen om je heen. Leven vanuit je hart vraagt moed én vertrouwen. De Engelen boodschap via de kaarten kunnen je daarbij helpen.

Wil je meer duidelijkheid over jouw hemels plan? Heb je moeite met keuzes maken? Maak je je zorgen of heb je last van angst, boosheid, schuldgevoel of onrechtvaardigheidsgevoelens? Dit zijn blokkades die je uit de weg kunt ruimen. Door de engelen boodschap kom je vanzelf weer uit bij je liefde voor je hart, daar word je echt gelukkiger van.

review-engelenboodschap

Met behulp van tarotkaarten en engelenkaarten kan ik je helpen om inzicht te geven in je pad voor 2021. Door middel van tarotkaarten kan ik je situatie in een opslag inzichtelijk maken. Door het ontvangen van de engelenboodschap kun je zelf met een gerust hart weer verder op je pad. Het contact gaat via de telefoon, zoom of beeldbellen. 

Een engelenboodschap kan zowel op mentaal, spiritueel, lichamelijk als emotioneel niveau doorwerken. Zoals u waarschijnlijk weet werken lichaam, emoties en spiritualiteit nauw samen. Een vrije geest geeft ook de mogelijkheid om emotionele en lichamelijke blokkades los te laten. Door middel van de kaarten kijken we wat de bewuste of onbewuste blokkades zijn. Vervolgens wat de hartverlangens zijn en mogelijke belemmeringen. De engelen boodschap kun je inzetten bij de volgende klachten:

  • Stress
  • Emotioneel uit balans
  • Ben je boos en last van onrechtvaardigheidsgevoel?
  • Raak je in paniek?
  • Innerlijke onrust, slapeloosheid?
  • Financiële zorgen?
  • Lichamelijke klachten; prikkelbare darmsyndroom, hoofdpijn, pijn in lichaam, eczeem?

Wilt u weten of Evenwichtig Leven u kan helpen, neem dan even contact op voor een afspraak.

Wilt u weten of een engelenboodschap voor 2021 wel op u van toepassing is, dan kunt u vrijblijvend bellen of mailen. Aan de hand van het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunt u beslissen of wel of geen afspraak wilt maken.
Een engelenboodschap duur 30 min voor een tarief van €25,-
Een engelenboodschap duur 60 min voor een tarief van €50

Bel 06-81501874 voor kennismaking

of mail info@evenwichtigleven.nl

 

Marga: Het kaart trekken vind ik vaak het hoogtepunt in de consulten bij Paula. Ook vandaag weer, het geeft me veel inzicht: te weten waar ik aan moet werken om me gezonder te voelen.

Marjan: Met Paula een afspraak gemaakt online. Kaarten gelegd voor het nieuwe jaar. Bij vragen over mijn werk kwamen 2x dezelfde kaarten uit, zo frappant. Dus ik weet wat me te doen staat. Ik was de engelen kwijt maar ze zijn nu weer bij me. Dank je wel Paula voor de mooie boodschappen.

review engelen boodschap

Online uw afspraak inplannen