Menu Sluiten

Acupunctuur

Acupunctuur Nijmegen

Acupunctuur-behandeling-nijmegen-Evenwichtig leven
Acupunctuur is een techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Acupunctuur helpt bij pijnklachten. Via kleine naaldjes kunnen fysieke en mentale problemen worden opgelost. Evenwichtig Leven in Nijmegen is gespecialiseerd in acupunctuur en kan u helpen bij het tegengaan van fysieke klachten. In ons lichaam kunnen om verschillende redenen blokkades ontstaan. Dit kan pijn en andere klachten veroorzaken. Acupunctuur zorgt ervoor dat verstoringen worden opgelost en dat de energiehuishouding wordt verbeterd. Acupunctuur is uitermate geschikt om pijnklachten te behandelen. De energiestroom in het lichaam wordt in beweging gezet en lossen de blokkades op door het plaatsen van acupunctuurnaaldjes.
geweest Dus, hoe voel je je bij het lezen van dit artikel, en mijn gedachten als lid van de community die

Elk mens heeft over zijn of haar lichaam vlak onder de huid acupunctuurpunten liggen. De acupunctuurpunten bevinden zich op meridianen. De acupunctuurpunten zijn plaatsen waar de meridianen aan de oppervlakte komen en waar je deze kunt stimuleren. Je kunt het acupunctuurpunt stimuleren door massage, maar een nog effectievere methode is het plaatsen van een acupunctuurnaaldje.
Door middel van het plaatsen van dunne acupunctuurnaaldjes herstel je het energieniveau in de meridianen. Hierdoor worden de organen geharmoniseerd. Door de juiste acupunctuurpunten te gebruiken, herstelt iemand van zijn aandoeningen. De naaldjes blijven gemiddeld 20 minuten in de huid zitten.

Zoals u waarschijnlijk weet is acupunctuur behulpzaam bij een veelvoud aan klachten. Via de kleine naaldjes zijn onder meer de volgende klachten te bestrijden:

Acupunctuur helpt bij veel meer klachten dan hierboven staan beschreven. Wilt u weten of Evenwichtig Leven u kan helpen, neem dan even contact op voor een afspraak.

Als je wilt weten of acupunctuur bij je past, kun je kennismaken met acupunctuur. De behandeling wordt bepaald aan de hand van de pols- en tong diagnose.
De duur is  30 min.
De kosten zijn €40,-.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsconsult

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) van de Verenigde Naties beschrijft meer dan vijftig aandoeningen waarbij acupunctuur kan helpen. Hieronder vallen vele soorten pijn, menstruatieklachten, overgangsklachten, maag-en darmklachten, allergieën, longklachten, slaapstoornissen, stress, verslaving, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en psychische problemen.

Online uw afspraak inplannen