Menu Sluiten

Acupunctuur zonder naalden – Aura Chakra behandeling

Aura Chakra behandeling: Acupunctuur zonder naalden

acupunctuur zonder naalden

Stel je voor: het diepgaande effect van acupunctuur, maar dan in een vorm die de energiebanen van je lichaam op een zachte en aanrakingsvrije manier benadert. Onze aura chakra behandeling is precies dat! Voor ouders die op zoek zijn naar het beste voor hun kinderen, en voor iedereen die nog aarzelt over acupunctuur is deze behandeling een verademing.  Je zult ervaren hoe fijn het is om je lichaam en geest op zo’n liefdevolle en zachte manier te laten helen.

Vanaf 2017 bied ik aura chakra behandelingen aan naast de reguliere acupunctuurbehandelingen. Tijdens de aura chakra behandeling maak ik gebruik van dezelfde kosmische levensenergie als bij de acupunctuur, maar dan zonder de huid aan te raken. Het is vergelijkbaar met acupunctuur, maar dan zonder naalden. Hierbij focus ik meer op de emotionele en spirituele lagen. Ik maak enkel gebruik van mijn handen en de aura acupunctuur set van de Orgon energie. Deze set is krachtig, omdat deze met edelstenen werkt die via een pen versterkt worden met ampullen met de juiste chakra frequenties. Deze pen wordt boven de chakra’s geplaatst, wat zorgt voor een afstemming op de juiste frequentie. De behandeling is zacht en daarom zeer geschikt voor kinderen, hooggevoelige personen (HSP) en zij die niet van acupunctuurnaalden houden.

Na het volgen van een Aura Chakra opleiding, heb ik gemerkt dat ik veel negatieve ballast bij mensen kan wegnemen. Hierdoor verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten zoals migraine, rugpijn, menstruatieproblemen en darmklachten, waaronder het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Buiten de lichamelijke voordelen heeft de aura chakra behandeling ook positieve effecten op de emotionele en psychische staat, waardoor ik angsten, zorgen en onzekerheden kan wegnemen. Na de behandeling voelen mensen zich warm, geborgen en vrij.

De behandeling start met een kort gesprek waarin de klachten worden besproken. Op basis hiervan bepalen we het doel van de behandeling. Dit kan variëren van een betere nachtrust tot meer balans in relaties of innerlijke rust. De behandeling is geschikt voor uiteenlopende klachten. De cliënt gaat gekleed op de behandelbank liggen. Gedurende de behandeling kan ik vaststellen waar de aura en chakra’s uit balans zijn.

Net als bij acupunctuur werk ik met levensenergie, maar op een hogere frequentie. De chakra’s zijn energiecentra die verankerd zijn in de eerst gevormde meridianen, de Ren Mai en de Du Mai. Deze meridianen worden ook wel ‘wonder meridianen’ genoemd omdat ze als eerste zijn gevormd tijdens de embryonale fase. Chakra’s zijn energie- en bewustzijnscentra verbonden met het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect. Ze kunnen worden waargenomen als draaiende energiebollen. Door de chakra’s te reinigen en goed af te stemmen, komen cliënten in balans en verminderen diverse klachten. De aura is een vibratie die het lichaam omringt, vergelijkbaar met een ei-vorm. Deze aura kan beschadigingen of negatieve energie bevatten. Door hieraan te werken, kan ik het elektromagnetisch veld in balans brengen, wat bijdraagt aan een betere bescherming tegen ziektes.

De behandeling kan prima worden gecombineerd met andere behandelingen zoals massage en Chinese kruiden. 

BLOG : Acupunctuur voor een breed scala aan gezondheidsproblemen

De aura acupunctuur set van de orgonenergie bevat ampullen met de juiste frequenties van de chakra’s. Door de pen in contact te brengen met een chakra, komt deze in balans. Deze set is bijzonder krachtig omdat hij werkt met edelstenen. Deze edelstenen worden via een pen versterkt met een ampul die de juiste frequenties van de chakra’s bevat.

De kop bestaat uit zuivere edelstenen zoals bergkristal, amethist en roze kwarts. De pen is gemaakt van zuiver metaal en kan via de achterkant gevuld worden met een ampul met de juiste frequentie van de betreffende chakra.

Na het verwijderen van onzuivere energie door de aura en chakra’s uit te kammen met mijn handen en armen, test ik met mijn pendel welke chakra een behandeling nodig heeft met de betreffende ampul. Tijdens de behandeling zorg ik ervoor dat ik goed ben afgestemd en gegrond. Ik fungeer als een lichtkanaal waarbij de levensenergie van de kosmos door mij heen stroomt. Het voelt alsof ik een instrument ben geworden, en ik word gesteund door de lichtwezens van de hemel tijdens de behandelingen.

 

BLOG: De helende kracht van orgon energie

De Aura Chakra behandelingen zijn geschikt voor zowel lichamelijke als emotionele en mentale klachten.

 • Pijn
 • Rugpijn
 • Menstruatieklachten
 • Depressie
 • Relatieproblemen
 • Klachten na seksueel misbruik
 • Trauma’s
 • Slapeloosheid
 • Innerlijke onrust
 • Hoofdpijn
 • Stress

De behandeling kan effectief zijn bij veel meer klachten dan hierboven beschreven. Wilt u weten of Evenwichtig Leven u kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Wilt u weten of de Aura Chakra behandeling bij u past? Neem dan telefonisch contact op via 0681501874.

Onlangs benaderde een radeloze vrouw mij omdat haar tweejarige dochtertje niet kon poepen en heftige buikkrampen had. Gezien de sterke band tussen moeder en kind, stelde ik voor om eerst de moeder te behandelen voordat we het kind zouden behandelen. Na haar een Aura Chakra behandeling te hebben gegeven, was het meisje al op het potje geweest voordat de moeder thuiskwam. Na slechts twee behandelingen van de moeder kon het dochtertje normaal naar de wc en waren alle klachten bij het meisje volledig verdwenen.

Online uw afspraak inplannen