06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Behandeling

Tuina massage behandeling

De behandelingen kunnen bestaan uit: Acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, Tuina Massage, Voedingsconsult of Chinees Sjamanisme. Deze behandelingen kunnen naast elkaar lopen of afzonderlijk. Mocht u graag eerst kennismaken met een behandeling dan kunt u gebruik maken van een kennismakingsbehandeling of een intakegesprek.

Acupunctuur Nijmegen

Binnen de Chinese geneeskunde is acupunctuur het bekendst. Acupunctuur zorgt ervoor dat de energie in het lichaam vrij kan stromen.

Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Uitermate geschikt bij pijnklachten. Lees meer

Chinese kruidengeneeskunde

De kruiden zorgen ervoor dat een lichaam wat uitgeput is, weer kan aansterken. Chinese kruiden voeden de organen en zijn uitermate geschikt bij slapeloosheid, vermoeidheid en een gebrek aan energie. Lees meer

Tuina Massage

Binnen mijn praktijk masseer ik regelmatig tijdens de behandelingen. Bij een groot aantal klachten vind ik de combinatie van massage met acupunctuur effectiever dan acupunctuur alleen.

Chinees Sjamanisme

Chinees Sjamanisme is een oude discipline, die bewust werkt met de voorouderlijke energie.

In het consult worden familiepatronen inzichtelijk gemaakt. Daarbij is het mogelijk om oude emoties los te laten. Oude patronen kunnen worden getransformeerd. Bijvoorbeeld geschikt voor mensen met relatieproblemen of om uit een depressie te komen.

Hiervoor is geen uitgebreide intake nodig en is vaak eenmalig, afhankelijk van het onderliggende probleem. Binnen een aantal behandelingen zijn er duidelijk verbeteringen zichtbaar.

Veranderingen zijn direct merkbaar. Maar als het gaat om chronische klachten zijn er minimaal meerdere behandelingen nodig voor blijvende verbeteringen. Lees meer

Voeding – Overgewicht

Er zijn over voeding veel verschillende theorieën en diëten. Hierdoor kun je onzeker worden over het feit wat goede voeding is.

Hiervoor kun je bij mij terecht voor een voedingsadvies. Dit kan persoonlijk volgens afspraak maar kan ook in de workshop; De kracht van de juiste voeding. Deze workshop wordt met regelmaat gegeven. Uit de praktijk blijkt dat mensen hun voeding aanpassen volgens de Chinese geneeswijze, meer energie hebben en sneller van hun klachten afkomen. Lees meer

Op deze pagina’s staan onder andere artikelen die meer informatie geven over de klachten en wetenschappelijke onderzoeken naar deze behandelingen.

Plan hier online uw afspraak

Workshops en Cursussen

Blog berichten archief

Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief

* = verplicht veld

Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan.