Week van de acupunctuur ma 9 t/m 14 okt 2017

geplaatst door Paula Holtzer | sep, 25, 2017 |

De Week van de acupunctuur is van maandag 9 oktober tot en met vrijdag 14 oktober. Acupunctuur is de bekendste vorm van Chinese geneeskunde. Bij de praktijk evenwichtigleven kun je ook voor  Chinese kruidengeneeskunde, Tuina-massage en voedingsleer terecht. Deze week wordt georganiseerd door de NVA, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

Week van de acupunctuur

De week van de acupunctuur

Energie in beweging

Zhong heeft als thema ‘Energie in beweging’. Blokkades in het lichaam geven pijnklachten. Als het lichaam blokkades heeft kan de energie in het lichaam niet goed doorstromen. Acupunctuur zet het lichaam in beweging en lost de blokkade op. Vele verschillende soorten klachten kunnen door acupunctuur worden opgelost. zoals rugklachten, menstruatieklachten, tennisarm en schouderklachten en hoofdpijn.

Lets talk about sex

NVA heeft als thema praten over seksualiteit. Het is nog steeds taboe om te praten over seksualiteit. Het is veel makkelijker om over je lichamelijke klachten te praten dan over je problemen op seksueel gebied. Als mensen geheimen of negatieve gevoelens niet uiten geeft dat op de langere termijn allerlei lichamelijke klachten, zoals hoge bloeddruk, hoofdpijn, nek en schouderklachten menstruatieklachten, overgewicht, stress en slapeloosheid. Afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd door middel van bijscholingen in de behandeling seksueel misbruik. Tijdens de acupunctuur behandeling worden lichaam en geest in balans gebracht,  waardoor je je prettiger voelt en je lichamelijke klachten verdwijnen. Alle vragen op het gebied van sex kunnen worden besproken en vele kunnen worden behandeld door Chinese geneeskunde. Bijvoorbeeld verminderde libido, overgangsklachten, droge vagina en pijn bij het vrijen.

Aanmelden gratis inloopspreekuur.

Gratis inloopspreekuur – deelname geeft 50% korting op het eerst volgende consult

Dinsdag     10 oktober      19.00 – 21.00

Woensdag 11 oktober        9.00 – 10.00

Je kunt ook een afspraak op een ander tijdsstip maken in de week van de acupunctuur.

Laat je informeren in de praktijk Evenwichtig Leven. Je kunt gratis deelnemen aan het inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kun je praten over jou specifieke klachten en krijg je informate wat Chinese geneeskunde voor jou kan betekenen. Je deelname geeft 50% korting op het eerst volgende consult door Paula Holtzer

Inschrijven via contactformulier of telefonisch.

 

Zaterdag 7 oktober kun je meedoen met de workshop Kracht van de juiste voeding

TAGS :