Openmiddag: Dennenkamp 10 jaar

geplaatst door Paula Holtzer | mei, 09, 2017 |

Vanwege het 10 jarig bestaan van de Dennenkamp, wordt er voor de bewoners van Oosterbeek en omgeving openmiddag  georganiseerd. Tijdens deze openmiddag zijn er tal van activiteiten.

Ik werk nu ruim een jaar bij de Dennenkamp als acupuncturist. De clienten die komen hebben vaak chronische klachten als opvliegers, vermoeidheid, slapeloosheid en al jaren lang last van hooikoorts. Deze clienten help ik steeds vaker met Chinese kruiden.
Er zijn ook veel clienten met lage rugpijn en nek- schouderklachten en hoofdpijn. Deze clienten help ik met tuint-massage en acupunctuur. De pijn wordt vaak veroorzaakt door diep liggende spierknopen en ander blokkades in het lichtaam. die worden opgelost door de tuina-massage en de acupunctuur. De energie kan weer stromen door de meridianen en de pijn verdwijnt.

Openmiddag donderdag 18 mei 15.00 – 18.00 uur

Stoelmassage, gratis

Praktijk evenwichtigleven verzorgt een gratis stoelmassage. Deze werkt zeer ontspannend.
De Tuina massage is een massage techniek volgens de Chinese geneeskunde. Na mijn acupunctuuropleiding heb ik de Tuina- massage opleiding gevolgd om clienten therapeutisch te kunnen behandelen. Meer info tuina-massage

Tuina massage

Pols-tongdiagnose, gratis

Als je meer wilt weten over je klachten of over je gezondheid kun je langs komen voor een pols-tongdiagnose. Door middel van een pols- tongdiagnose kun je aflezen waar het lichaam uit balans is of hoe gezond het is.

Om een gefundeerde Chinese diagnose te stellen heb ik meer informatie nodig dan alleen de pols tongdiagnose. Dan wil ik alles weten over de slaap, dorst gevoel, hoofdpijn en stoelgang en gevoel van warmte en koude, de duur van de klachten, en andere spelende factoren. Pas als ik alle informatie heb kan ik daar een patroon in ontdekken wat vast gelegd wordt in een Chinese diagnose. Uit de Chinese diagnose volgt een aansluitende behandelprincipe uitgevoerd door acupunctuur, Chinese kruiden of Tuina-massage.

Chinese pols diagnose

 

Openmiddag Dennenkamp 10 jaar

Dennenkamp 10 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS :