Menu Sluiten

Acupunctuur Wijchen

Acupunctuurpraktijk nabij Wijchen

U bent op zoek naar een behandeling acupunctuur Wijchen? Evenwichtig Leven bevindt zich niet in Wijchen zelf, maar in de nabij gelegen stad Nijmegen. Wanneer u de auto pakt, bent u binnen een kwartier bij onze praktijk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een behandeling acupunctuur.

Acupunctuur een behandelmethode volgens de Chinese geneeskunde. De populariteit van acupunctuur is de laatste jaren flink toegenomen. Van de mensen die onder behandeling zijn van een alternatieve genezer is 25% onder behandeling bij een acupuncturist. Ook benieuwd naar acupunctuur? Probeer dan Acupunctuur in Wijchen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een Acupunctuur Wijchenonderdeel in de traditionele Chinese geneeskunde. Bij deze behandelmethode wordt gebruik gemaakt van roestvrijstalen naalden die in bepaalde delen van het lichaam worden gestoken. Officieel is acupunctuur een alternatieve geneeswijze. Toch wordt deze behandelmethode steeds meer gezien als onderdeel van de Westerse geneeskunde. Acupunctuur kan helpen bij diverse klachten.  Ook in de buurt van Wijchen is er de mogelijkheid voor een acupunctuur behandeling.

Wijchen

Wijchen een dorp in het zuiden van Gelderland. Het dorp telt zo’n 41.000 inwoners. Landelijk bekend Wijchendoor onder andere het grote festival Emporium. Ook de Kasteelfeesten zijn een bekend muziekfestijn in de regio. Wijchen ligt ten zuid westen van Nijmegen. Binnen een kwartier sta je in het centrum van Nijmegen. Die reis is zo gemaakt. Wijchenaren maken dan ook gebruik van verschillende faciliteiten die Nijmegen te bieden heeft. Ook met het OV is de afstand gemakkelijk te overbruggen. Met een snelle treinverbinding tussen Wijchen en Nijmegen ben je binnen tien minuten op de plaats van bestemming. Ook voor je acupunctuur behandeling kun je terecht in de buurt van Wijchen. Bij acupunctuur praktijk Evenwichtig Leven kunt u terecht om diverse klachten te bestrijden met acupunctuur.

Acupunctuur Wijchen: Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven is een praktijk voor acupunctuur, gevestigd nabij Wijchen. Chinese geneeskunde is de specialiteit van Paula Holtzer, de eigenaresse. Heb je interesse gekregen  in een behandeling, maak dan een afspraak bij Evenwichtig Leven. Twijfel je nog of acupunctuur iets voor je is? Geen probleem. Evenwichtig Leven biedt speciale kennismakingsbehandelingen aan. Tijdens een kennismakingsbehandeling acupunctuur kom je voor het eerst in aanraking met acupunctuur. Je krijgt een goede indruk en je ervaart meteen of de behandeling bij je past. Daarnaast maak je kennis met de therapeut. Je kan daarnaast voor diverse andere Chinese Geneeskunde behandelingen terecht bij Evenwichtig Leven.

Acupunctuur in de buurt van Wijchen, bereken via onderstaande kaart de route vanaf Wijchen naar de acupunctuur praktijk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.


Acupunctuur Wijchen