06-81501874 info@evenwichtigleven.nl Carnotstraat 20 6533 DT Nijmegen

Acupunctuur Oosterbeek

Acupunctuur in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een behandeling acupunctuur in Oosterbeek? Vanaf november 2015 heeft Evenwichtig Leven er een locatie bij in deze mooie plaats in de buurt van Arnhem. Uiteraard blijft een acupunctuurbehandeling in Nijmegen mogelijk, onze praktijk is gewoon uitgebreid met de mogelijkheid tot een behandeling acupunctuur Oosterbeek. Evenwichtig Leven is gevestigd in het gezondheidscentrum de Dennenkamp in Oosterbeek. Acupunctuur is een aanvulling op de huidige diensten in het gezondheidscentrum in Oosterbeek.

acupunctuur Oosterbeek

Acupunctuur in Gezondheidscentrum de Dennenkamp

In de Dennenkamp werken 1e en 2e lijns professionals in de gezondheidszorg samen. Doordat verschillende disciplines in één gebouw zitten, wordt de dienstverlening van
de verschillende professionals in het gebouw verbeterd.

Werktijden: woensdag van 9.00 – 21.00 uur

locatie: Gezondheidscentrum de Dennenkamp, 2e etage kamer 2.6

Heeft u vragen over deze werktijden? Dan kunt u altijd even bellen of mailen. Of neem contact op via ons contactformulier.

Praktijk acupunctuur Oosterbeek

U kunt in Oosterbeek terecht voor acupunctuur behandelingen. Een acupunctuurbehandeling is effectief bij diverse pijnklachten zoals hoofdpijn, maar ook andere klachten zoals oorsuizen, slapeloosheid en hooikoorts. Bent u nieuwsgierig naar acupunctuur en wilt u weten of een acupunctuurbehandeling kan helpen bij uw specifieke klachten, boek een kennismakingsbehandeling acupunctuur.

Heeft u vragen over acupunctuur of de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder ziet u waar onze praktijk voor acupunctuur Oosterbeek zich bevindt:

Meer informatie over acupunctuur

Twijfelt u nog of een kennismakingsbehandeling acupunctuur iets voor u is? Lees dan hier meer over de werking en methode van acupunctuur. Eén van de redenen dat veel mensen terughoudend zijn bij het boeken van een behandeling acupunctuur is het gebruik van de naalden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Een ervaren acupuncturist weet waar de acupunctuurpunten liggen en hoe deze naalden in de huid gezet moeten worden, zodat deze behandeling totaal pijnloos blijft. Deze naalden blijven rond de 20 minuten in de huid, waarna u ook direct effect zult merken door een vermindering van uw pijnklachten of mentale klachten.