Menu Sluiten

Acupunctuur Oosterbeek

Acupunctuur in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een behandeling acupunctuur nabij Oosterbeek? Bij Evenwichtig Leven kunt u in Nijmegen terecht voor een acupunctuurbehandeling en diverse workshops. Van Oosterbeek naar Nijmegen is het ongeveer 30 minuten rijden. Is dat voor u de moeite waard? U bent van harte welkom in de praktijk.

Praktijk acupunctuur nabij Oosterbeek

U kunt nabij Oosterbeek terecht voor acupunctuur behandelingen. Een acupunctuurbehandeling is effectief bij diverse pijnklachten zoals hoofdpijn, maar ook andere klachten zoals oorsuizen, slapeloosheid en hooikoorts. Bent u nieuwsgierig naar acupunctuur en wilt u weten of een acupunctuurbehandeling kan helpen bij uw specifieke klachten, boek een kennismakingsbehandeling acupunctuur.

Heeft u vragen over acupunctuur of de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder ziet u waar onze praktijk voor acupunctuur nabij Oosterbeek zich bevindt:

Meer informatie over acupunctuur

Twijfelt u nog of een kennismakingsbehandeling acupunctuur iets voor u is? Lees dan hier meer over de werking en methode van acupunctuur. Eén van de redenen dat veel mensen terughoudend zijn bij het boeken van een behandeling acupunctuur is het gebruik van de naalden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Een ervaren acupuncturist weet waar de acupunctuurpunten liggen en hoe deze naalden in de huid gezet moeten worden, zodat deze behandeling totaal pijnloos blijft. Deze naalden blijven rond de 20 minuten in de huid, waarna u ook direct effect zult merken door een vermindering van uw pijnklachten of mentale klachten.