Menu Sluiten

Acupunctuur Malden

Praktijk voor acupunctuur nabij Malden

U bent op zoek naar een behandeling acupunctuur Malden? Bij Evenwichtig Leven bent u aan het juiste adres. Hoewel onze praktijk zich niet in Malden zelf bevindt, is deze vlakbij en kunt u hier met de auto binnen 10 minuten zijn. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling acupunctuur bij Malden? Neem dan contact met ons op.

Een behandelmethode die voortkomt uit de Oosterse geneeskunde en de afgelopen jaren enorm veel bekendheid heeft genoten, is acupunctuur. Van alle alternatieve geneeswijzen is acupunctuur één van de meest populaire behandelingen. De werking van acupunctuur is als volgt: de naalden die gebruik worden, lossen blokkades op in het lichaam en verbeteren hiermee de energiehuishouding binnen het lichaam. Met deze unieke techniek kunnen verschillende klachten worden bestreden, waaronder hoofdpijn, rugklachten, slapeloosheid of zelfs hooikoorts. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze populaire behandelmethode uit de Chinese geneeskunde? Probeer dan eens acupunctuur bij Malden.

 Acupunctuur

Acupunctuur is een geneeswijze die al meer dan 2500 jaar oud is en komt voort uit de acupunctuur maldenChinese filosofie. Bij deze traditionele Chinese behandelmethode worden naalden in de huid gestoken op gerichte plaatsen, ook wel acupunctuurpunten genoemd. Hoewel deze behandelmethode officieel nog steeds gezien wordt als een alternatieve geneeswijze, maakt acupunctuur steeds meer deel uit van de Westerse geneeskunde. Dit is te danken aan de populariteit die de behandelmethode de afgelopen jaren heeft gekregen en de werkelijke effecten die acupunctuur heeft op de gezondheid. Met de naalden die op de acupunctuurpunten worden geplaatst, kunnen zowel mentale als fysieke klachten worden verminderd of opgelost. Met deze naalden wordt de energiestroom van het lichaam namelijk weer in beweging gezet, waarmee mogelijke blokkades hierin worden opgelost. Dit verbeterd uw energiehuishouding en vermindert hiermee de klachten die u ervaart. De acupunctuurnaalden blijven tijdens een behandeling ongeveer 20 minuten in de huid zitten, waarmee dit proces goed in gang gezet wordt. Acupunctuur kan dus uitkomst bieden bij verschillende klachten, variërend van hoofdpijn tot artritis. Ook in de omgeving van Malden kunt u een acupunctuurbehandeling krijgen, bij Evenwichtig Leven bent u ervan verzekerd dat u behandeld wordt door een gecertificeerd acupuncturist.

 Malden

Malden is een plaats in de gemeente Heumen, die zich weer bevindt in de Nederlandse provincie Gelderland. Er wonen ruim 11.000 mensen in Malden, waarmee deze plaats de grootste kern van de gemeente Heumen is. De naam Malden werd het eerst vermeld op een akte uit 1247 gevonden bij een klooster bij Cuijk, echter zijn er ook aanwijzingen dat Malden lang hiervoor al bewoond werd. In het centrum van Malden zijn resten van een voorraadschuur afkomstig uit de periode 700 v. Chr aangetroffen. Interessante bezienswaardigheden tegenwoordig zijn het accordeon- en harmonicamuseum en de heemtuin in Malden. Ook zijn er een aantal gebouwen in het centrum gebouwd in de stijl van de Bossche school, een stroming in de Nederlandse architectuur met een sobere vormgeving.

Malden ligt aan de zuidelijke kant van Nijmegen, wat betekent dat je vanuit Malden zo in het centrum van Nijmegen te vinden bent. Bewoners van Malden zijn om deze reden ook vaak genoeg in Nijmegen te vinden. U kunt de auto pakken, het openbaar vervoer, of de fiets, er zijn genoeg mogelijkheden om snel vanuit Malden in Nijmegen te komen. Dit houdt in dat een acupunctuurbehandeling in Nijmegen ook makkelijk te bereiken is vanuit Malden. Heeft u klachten die met acupunctuur verholpen kunnen worden? Dan kunt u bij onze praktijk voor acupunctuur Evenwichtig Leven terecht.

Acupunctuur Malden: Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven bevindt zich vlakbij Malden en is een praktijk gericht op behandelingen uit de Chinese geneeskunde zoals acupunctuur . De eigenaresse Paula Holtzer is gespecialiseerd in deze Oosterse geneeskunde waar onder andere de acupunctuur uit vandaan komt. Ben je benieuwd naar deze behandelwijze en wil je weleens ervaren wat acupunctuur voor jou kan doen?  Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een behandeling bij Evenwichtig Leven. Weet je nog niet zeker of acupunctuur wel iets voor jou is? Dan is onze speciale kennismakingsbehandeling iets voor jou. Tijdens deze kennismakingsbehandeling acupunctuur krijg je een indruk hoe acupunctuur in zijn werking gaat en weet je ook meteen of deze behandelmethode iets voor jou is. Ook niet onbelangrijk is dat je tijdens de behandeling kennis kunt maken met de uitvoerende therapeut. Bij Evenwichtig Leven kun je niet alleen voor acupunctuur, maar ook voor andere  Chinese Geneeskunde behandelingen terecht.

U wilt een behandeling acupunctuur bij Malden? Bekijk via onderstaande kaart de route naar onze praktijk acupunctuur vanaf Malden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.


Acupunctuur Malden