Menu Sluiten

Acupunctuur in Venlo bij Evenwichtig Leven

Acupunctuur in Venlo bij Evenwichtig Leven

Acupunctuur

Acupunctuur, een befaamde techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, biedt Paula Holtzer van Evenwichtig Leven in Venlo een effectieve behandeling voor diverse pijnklachten. Of u nu last heeft van schouder-, rug-, nekklachten, hoofdpijn, of artrose, onze acupunctuurbehandelingen kunnen het verschil maken. De zorgvuldig geplaatste naaldjes zijn in staat om zowel fysieke als mentale problemen zoals stress, depressie en vermoeidheid aan te pakken. Acupunctuur is de specialiteit bij Evenwichtig Leven in Venlo. Als ervaren acupuncturiste zet Paula Holtzer zich al meer dan 20 jaar in voor om uw gezondheid te verbeteren door het verminderen van uw fysieke en emotionele klachten via acupunctuur.

Nu ook acupunctuur in Venlo bij Evenwichtig Leven
Op zoek naar deskundige acupunctuur in Venlo en omgeving? Evenwichtig Leven, in samenwerking met Psychocare Venlo, is verheugd om nu ook acupunctuurbehandelingen in Venlo te kunnen aanbieden. Onze ervaren acupuncturist, Paula Holtzer, is elke dinsdag beschikbaar om u te ondersteunen in uw reis naar beter welzijn en gezondheid.

Acupunctuurbehandelingen bij Evenwichtig Leven in Venlo
Ontdek de helende kracht van acupunctuur in Venlo bij ons. Onze effectieve acupunctuurbehandelingen kunnen hulp bieden bij verschillende soorten pijn, waaronder hoofdpijn, evenals klachten zoals oorsuizen, slapeloosheid en hooikoorts. Benieuwd naar de voordelen van acupunctuur in Venlo? Wij nodigen u uit om een kennismakingsbehandeling te boeken bij ons.

Heeft u vragen over onze acupunctuurdiensten in Venlo?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze acupunctuurpraktijk in Venlo op Kloosterstraat 1 5921 HA Venlo.

Meer weten over Acupunctuur in Venlo bij Evenwichtig Leven?
Overweegt u een acupunctuurbehandeling bij Evenwichtig Leven in Venlo maar twijfelt u nog? Lees meer over de werking en de methode van acupunctuur op onze website. We begrijpen dat de naalden sommige mensen kunnen afschrikken, maar onze ervaren acupuncturiste, Paula Holtzer, heeft de expertise om de naalden pijnloos in te brengen op de juiste acupunctuurpunten. Na een verblijftijd van ongeveer 20 minuten in de huid, zult u vaak direct een vermindering van uw pijn- of mentale klachten opmerken. Ervaar de voordelen van acupunctuur in Venlo bij Evenwichtig Leven vandaag nog.

We starten met een intakegesprek waarbij we je klachten bespreken. De persoonlijke diagnose stellen we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst  en de tong- en pols diagnose . De Chinese diagnose is bepalend voor welke acupunctuur punten worden gebruikt. Elk mens heeft over zijn of haar lichaam vlak onder de huid acupunctuurpunten liggen. De acupunctuurpunten bevinden zich op energiebanen in je lichaam, die meridianen worden genoemd. Het plaatsen van acupunctuurnaaldjes stimuleert de energie in de meridiaan. Door de juiste acupunctuurpunten te gebruiken, herstelt iemand van zijn aandoeningen. De naaldjes blijven gemiddeld 20 minuten in de huid zitten. De behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen zoals massage en Chinese kruiden. 

BLOG : Acupunctuur voor een breed scala aan gezondheidsproblemen

Zoals u waarschijnlijk weet is acupunctuur behulpzaam bij een veelvoud aan klachten. Via de kleine naaldjes zijn onder meer de volgende klachten te bestrijden:

Acupunctuur helpt bij veel meer klachten dan hierboven staan beschreven. Wilt u weten of Evenwichtig Leven u kan helpen, neem dan even contact op voor een afspraak.

Een behandeling acupunctuur in Venlo loopt via de samenwerking met Psychocare Venlo. Je kunt je aanmelden bij Psychologenpraktijk Venlo

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (de NVA) Hierdoor kunnen de consulten worden vergoed. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur beschrijft meer dan vijftig aandoeningen waarbij acupunctuur kan helpen. Hieronder vallen vele soorten pijn, menstruatieklachten, overgangsklachten, maag-en darmklachten, allergieën, longklachten, slaapstoornissen, stress, verslaving, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en psychische problemen. 

Veel informatie over acupunctuur is te vinden op de site acupunctuurgids.nl