Menu Sluiten

Acupunctuur Groesbeek

Acupunctuurpraktijk nabij Groesbeek

U woont of werkt in Groesbeek en heeft last van fysieke of mentale klachten waarbij acupunctuur uitkomst kan bieden. Onze praktijk zit niet in Groesbeek, maar ligt hier wel vlakbij. Dus bent u op zoek naar een behandeling acupunctuur Groesbeek? Neem eens contact met ons op en we maken een afspraak voor een behandeling bij ons in Nijmegen.

Acupunctuur bestaat al duizenden jaren, maar is sinds een aantal jaren ook erg populair in de westerse wereld. Acupunctuur is een behandelmethode uit de traditionele Chinese geneeskunde en kan hulp bieden bij zowel fysieke als mentale klachten. Klachten die hiermee behandeld kunnen worden gaan van hoofdpijn en rugpijn tot auto-immuunziekten zoals artritis. Tegenwoordig is acupunctuur zo groot dat het één van de populairste alternatieve behandelwijzen is die er zijn. Maar wat houdt een acupunctuurbehandeling dan precies in? Dit zullen we kort voor u uitleggen. Bij een behandeling met acupunctuurnaalden worden deze naalden op gerichte plekken op het lichaam geplaatst en als het ware door de huid geduwd. U hoeft niet bang te zijn dat dit een pijnlijke behandeling is. Wanneer de therapeute over de juiste techniek beschikt, voelt u nauwelijks iets van deze dunne naalden en bij Evenwichtig Leven wordt u gegarandeerd behandeld door een gecertificeerd acupuncturist. De reden voor het plaatsen van deze acupunctuurnaalden is dat hiermee blokkades worden opgeheven in de energiehuishouding in uw lichaam. Hiermee komt uw energiestroom weer goed op gang en heeft u minder last van uw klachten. Heeft u last van een klacht en bent u benieuwd of acupunctuur u verder kunt helpen? Neem gerust contact met ons op en probeer een acupunctuurbehandeling in Groesbeek.

Acupunctuur

Acupunctuur is afkomstig uit de Chinese Acupunctuur Groesbeekfilosofie en bestaat al zeker meer dan 2500 jaar. Tijdens deze eeuwenoude behandeling worden er acupunctuurnaalden op gerichte punten in uw lichaam gestoken. Met de acupunctuurnaalden wordt de energiestroom in uw lichaam weer op gang gebracht waardoor blokkades hierin oplossen en de energiestroom weer op orde komt. De acupunctuurnaalden blijven tijdens de behandeling rond de 20 minuten in de huid zitten. Hoewel acupunctuur in de westerse wereld tegenwoordig nog gezien wordt als een alternatieve geneeswijze, is deze behandelmethode sinds een aantal jaren enorm populair in westerse landen. De reden voor deze populariteit is dat deze behandelmethode daadwerkelijk een effect heeft op klachten en deze hiermee verlicht of zelfs verholpen worden. Klachten of pijn die je met acupunctuur kunt verlichten zijn zowel fysiek als mentaal. Dus twijfel je of acupunctuur iets kan doen voor jouw klachten? Neem dan gerust contact met ons op om uw klachten en een mogelijke behandeling te bespreken. De klachten die je met acupunctuur kunt verminderen of verhelpen kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Ook rond Groesbeek kunt u een behandeling krijgen van een gecertificeerde acupuncturist, u hoeft hiervoor alleen maar contact op te nemen met ons bij Evenwichtig Leven.

Groesbeek

Groesbeek is een plaats in de gelijkgenaamde gemeente en ligt in de provincie Gelderland.groesbeekGroesbeek ligt te midden van een bosrijk en heuvelachtig landschap in het Rijk van Nijmegen. Dit landschap loopt door tot Duitsland in het uitgestrekte Reichswald, een bosgebied langs de Nederlandse grens. Het heuvelachtige gebied van Groesbeek maakt deel uit van de Nederrijnse heuvelrug, die 200.000 jaar geleden tijdens de ijstijd is ontstaan. Groesbeek heeft zijn naam te danken aan een beek die in oostelijke richting door Groesbeek stroomde. Uit opgravingen in het nabijgelegen Berg en Dal is gebleken dat Groesbeek al in de Romeinse tijd bewoond werd. Bezienswaardigheden in Groesbeek zijn onder andere de hervormde kerk, de Damaniuskerk en de Zuidmolen. Ook heeft Groesbeek een aantal monumenten en musea, waaronder het Afrika museum, en is Groesbeek binnen Nederland relatief gezien het grootste carnavalvierende dorp. Groesbeek ligt op korte afstand ten zuiden van Nijmegen, wat betekent dat je vanaf Groesbeek binnen korte tijd in het centrum van Nijmegen bent. Bewoners van de gemeente Groesbeek zijn dan ook vaak in het centrum van deze historische stad te vinden. Er zijn mogelijkheden met het openbaar vervoer, u kunt de auto pakken, en zelfs de fiets als u in bent voor een fietstochtje. Een acupunctuurbehandeling in Nijmegen is dan ook makkelijk te bereiken vanuit Groesbeek. Dus woont of werkt u in Groesbeek en heeft u last van klachten die met een acupunctuurbehandeling verholpen kunnen worden? Bel ons gerust om een afspraak te maken met een therapeut bij onze praktijk Evenwicht Leven.

Acupunctuur Groesbeek: Evenwichtig Leven

Vlakbij Groesbeek bevindt Evenwichtig Leven zich, een praktijk gericht op behandelingen uit de Chinese Geneeskunde. De eigenaresse van deze praktijk Paula Holtzer, is een specialist in deze oosterse geneeskunde en de filosofie waaruit behandelingen zoals acupunctuur zijn voorgekomen. Ben je nieuwsgierig naar de Chinese geneeskunde en deze behandelmethoden? Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een acupunctuurbehandeling. Twijfel je nog of acupunctuur een behandelmethode is die jou verder kan helpen? Maak dan gebruik van één van onze kennismakingsbehandelingen die we hiervoor in het leven hebben geroepen. Tijdens een kennismakingsbehandeling acupunctuur krijg je een goede indruk van hoe een acupunctuurbehandeling er aan toe gaat en leer je meteen of deze behandeling jou verder kan helpen met je klachten. Ook leer je tijdens deze kennismakingsbehandeling onze therapeute kennen. Dus neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een dergelijke kennismakingsbehandeling. Bent u ook benieuwd naar onze andere behandelmethoden? U kunt bij Evenwichtig Leven ook terecht voor andere Chinese Geneeskunde behandelingen.

U bent op zoek naar een behandeling acupunctuur vlakbij Groesbeek? Bekijk op de kaart hieronder wat de makkelijkste route is naar onze praktijk acupunctuur vanaf Groesbeek.


Acupunctuur Groesbeek