Menu Sluiten

Acupunctuur Elst

Acupunctuur nabij Elst

U bent op zoek naar een behandeling acupunctuur Elst? De praktijk van Evenwichtig Leven bevindt zich vlakbij Elst, in Nijmegen. In principe bent u vanaf Elst met de auto binnen 20 minuten in Nijmegen. In onze praktijk wordt u alleen behandeld door ervaren acupuncturisten, waardoor u er verzekerd van kan zijn dat de behandeling goed uitgevoerd wordt en u hier baat van zult hebben. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Een traditionele behandelmethode die sinds een aantal jaar erg veel aandacht krijgt, is de acupunctuur. Deze behandelmethode die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde wint ook steeds meer terrein in de Westerse geneeskunde en is één van de populairste alternatieve behandelwijzen. Maar wat houdt acupunctuur precies? Bij een acupunctuurbehandeling worden er naalden op specifieke plekken in de huid geplaatst waarmee de energiestroom weer goed op gang gebracht wordt.  Dit wordt gedaan door blokkades binnen deze energiestroom op te lossen. Klachten die u kunt verminderen of zelfs op kunt lossen met een acupunctuurbehandeling zijn onder andere slapeloosheid, hoofdpijn, rugpijn, hoofdkoorts of artritis. Bent u al enige tijd nieuwsgierig of een acupunctuurbehandeling iets voor u is of u kunt helpen in het verlichten van uw klachten? Probeer dan eens een behandeling in acupunctuur vlakbij Elst.

Acupunctuur

De behandelingsmethode acupunctuur bestaat al ruim 2500 jaar en komt voort uit de Acupunctuur elstChinese filosofie. Tijdens een behandeling steekt de therapeute acupunctuurnaalden op gerichte punten over uw lichaam.  Deze naalden zetten de energiehuishouding in uw lichaam weer in beweging waarmee belemmeringen in de energiestroom opgelost raken. Acupunctuur wordt in de Westerse geneeskunde nog gezien als een alternatieve geneeswijze, maar groeit wel sinds een aantal jaren enorm in populariteit. Hoewel acupunctuur nog steeds gezien wordt als een alternatieve behandeling, zijn de positieve effecten van deze behandeling zodanig dat hier klachten mee worden verholpen. De klachten die je met acupunctuur kunt verminderen of verhelpen kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Tijdens een behandeling blijven de acupunctuurnaalden ongeveer 20 minuten in uw huid zitten om het proces van de energiestroom weer op gang te krijgen. Ook in de buurt van Elst kunt u zich door een gecertificeerde acupuncturist laten behandelen, neem gerust eens contact met ons van Evenwichtig Leven op om meer informatie te vragen.

Elst

Elst is een dorp in de Gelderse gemeente Overbetuwe. In dit dorp dat zich tussen Arnhem en Nijmegen bevindt wonen ruim 21.000 mensen. Elst is een populaire woonplaats voor mensen die heen en weer reizen tussen hun woon- en werkplaats. De reden hiervoor is de ligging van het dorp. Elst ligt namelijk tussen Arnhem en Nijmegen in en heeft een station met een directe trein- en busverbinding richting deze steden. Door deze populariteit groeit Elst erg hard en komen er de laatste jaren steeds meer nieuwbouwwijken bij. Eén van de bezienswaardigheden in Elst is de paardenmarkt die elke eerste maandag in september plaats vindt, dit is één van de grootste paardenmarkten van Nederland. Elst ligt op korte afstand  noordelijk van Nijmegen, wat inhoudt dat je vanaf Elst ook zo in het centrum van Nijmegen bent. Om deze reden zijn bewoners van Elst dan ook vaak genoeg in het centrum van Nijmegen te vinden. U kunt de auto pakken, de trein, bus of zelfs de fiets als u in bent voor een fietstocht. Er zijn genoeg mogelijkheden om zo in het centrum van Nijmegen te zijn vanuit Elst. Een acupunctuurbehandeling in Nijmegen is dan ook makkelijk te bereiken vanuit Elst. Dus wanneer u in Elst woont of werkt en last heeft van klachten die met een acupunctuurbehandeling verholpen kunnen worden, u kunt terecht bij een therapeut van onze praktijk Evenwicht Leven.

Acupunctuur Elst: Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven is een praktijk gericht op Chinese Geneeskunde behandelingen en bevindt zich vlakbij Elst. Paula Holtzer, de eigenaresse van onze praktijk is een specialist in Chinese geneeskunde, de filosofie waaruit acupunctuur is voortgekomen. Ben je benieuwd naar deze traditionele behandelmethode? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een acupunctuurbehandeling bij Evenwichtig Leven. Weet je nog niet zeker of acupunctuur wel de behandelmethode voor jou is? Maak dan gebruik van één van onze speciale kennismakingsbehandelingen. Tijdens een kennismakingsbehandeling acupunctuur geven we je een goede indruk van een acupunctuurbehandeling en weet je dus ook meteen of deze geneeswijze jou verder kan helpen met je klachten. Tijdens deze kennismakingsbehandeling maak je ook kennis met onze therapeute. Benieuwd naar andere behandelmethoden? Bij Evenwichtig Leven kun je ook terecht voor andere Chinese Geneeskunde behandelingen.

Acupunctuur in de buurt van Elst, bekijk op de kaart hieronder wat de makkelijkste route is naar onze praktijk in acupunctuur bij Elst. Neem contact met ons op voor een afspraak.


Acupunctuur Elst