Menu Sluiten

Acupunctuur Beuningen

Acupunctuur in Beuningen bij Evenwichtig Leven

U bent woonachtig in Beuningen of werkt in Beuningen en bent op zoek naar een acupunctuurpraktijk in de buurt? Hoewel Evenwichtig Leven helaas niet in Beuningen zelf zit, kunt u wel een afspraak maken voor een acupunctuurbehandeling in Nijmegen. Dus denkt u aan een behandeling acupunctuur Beuningen? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak voor u in bij onze locatie in Nijmegen.

Acupunctuur is afkomstig uit de Chinese geneeskunde en heeft de afgelopen jaren steeds meer bekendheid genoten als behandelmethode. In de alternatieve geneeskunde is acupunctuur een van de populairste behandelingen. Acupunctuur lost blokkades in het lichaam op en verbeterd hiermee de energiehuishouding. Hiermee kunnen verschillende klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, rugklachten of hooikoorts verminderd of voorkomen worden. Bent u benieuwd naar deze traditionele, maar nog altijd effectieve en populaire behandelmethode? Probeer dan eens acupunctuur in Beuningen.

AcupunctuurAcupunctuur beuningen

Er wordt gezegd dat acupunctuur al meer dan 2500 jaar bestaat en nauw verbonden is met de Chinese filosofie. Bij deze behandelmethode die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde worden naalden op gerichte punten, ook wel acupunctuurpunten genoemd, in de huid gestoken. Officieel wordt deze behandelmethode gezien als een alternatieve geneeswijze. Door de opmars van acupunctuur en effecten die de behandeling heeft op de gezondheid, is acupunctuur steeds meer een deel uit gaan maken van geneeskunde in de Westerse wereld. Met behulp van de naalden kunnen zowel fysieke als mentale klachten behandeld worden. De energiestroom in uw lichaam wordt hiermee namelijk in beweging gezet en zo lossen blokkades op. Deze naalden blijven gemiddeld 20 minuten in de huid zitten om dit proces in gang te zetten. Acupunctuur kan u dus helpen bij verschillende klachten, van hoofdpijn tot artritis. Ook in de buurt van Beuningen kunt u zich laten behandelen door een gecertificeerd acupuncturist van Evenwichtig Leven.

Beuningen

Beuningen is een gemeente en plaats in Gelderland. Er wonen ruim 25.000 mensen in deze gemeente die enerzijds grenst aan Nijmegen en anderzijds aan de rivier de Waal. Interessant aan dit gebied is dat op de plek waar Beuningen tegenwoordig ligt met regelmaat Romeinse opgravingen worden gedaan. Tot rond 1900 was Beuningen een klein en arm boerendorpje met een aantal gegoede families dat regelmatig getroffen werd door overstromingen. Onder andere door de aanleg van een nieuwe haven en stoomtram van Nijmegen naar Druten in de jaren twintig kwam er een eind aan de armoede en is Beuningen uitgegroeid tot een voorstad van Nijmegen met hierin verschillende nieuwbouwwijken. Beuningen ligt aan de noordwestelijke kant tegen Nijmegen aan, wat inhoudt dat je vanaf Beuningen ook zo in het centrum van Nijmegen bent. Bewoners van Beuningen zijn dan ook vaak genoeg in Nijmegen te vinden. Met de auto, het openbaar vervoer of als u in bent voor een fietstochtje, er zijn genoeg mogelijkheden om snel vanuit Beuningen in Nijmegen te komen. Dit betekent dat een acupunctuurbehandeling in Nijmegen makkelijk te bereiken is vanuit Beuningen. Bij onze praktijk voor acupunctuur Evenwichtig Leven kunt u terecht wanneer u klachten heeft die met acupunctuur verholpen kunnen worden.

Acupunctuur Beuningen: Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven is een praktijk gericht op acupunctuur en bevindt zich in Nijmegen, waardoor het dus mogelijk is een behandeling acupunctuur vlakbij Beuningen te boeken. De eigenaresse Paula Holtzer is gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde waar acupunctuur uit vandaan komt. Ben je nieuwsgierig geworden naar acupunctuur? Maak dan een afspraak voor een behandeling bij Evenwichtig Leven. Ben je nog in twijfel of acupunctuur wel iets voor jou is? Dan bieden onze speciale kennismakingsbehandelingen uitkomst. Tijdens onze kennismakingsbehandeling acupunctuur krijg je een goede indruk van acupunctuur en ervaar je meteen of de behandeling iets voor jou is. Ook maak je tijdens deze behandeling kennis met de therapeut. Behalve acupunctuur kun je bij Evenwichtig Leven ook voor andere Chinese Geneeskunde behandelingen terecht.

U bent geïnteresseerd in een behandeling acupunctuur vlakbij Beuningen? Bereken via onderstaande kaart de route naar onze praktijk acupunctuur vanaf Beuningen en neem hierna contact met ons op om een afspraak te maken.


Acupunctuur Beuningen