Menu Sluiten

Workshops

Workshop De kracht van de juiste voeding!

zaterdag 19 maart 10.00 – 13.00 uur

Voeding beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook ons bewustzijn. Daarom heeft de Chinese filosofie een specifieke voedingsleer ontwikkeld die het evenwicht tussen het lichaam, de geest en de ziel stimuleert. Vaak zijn we wel bekend welke voeding goed voor ons is, maar passen we het niet altijd toe.
Door de kennis over de vijf elementen en door de recepten, hoop ik je enthousiast te maken voor deze wijze van koken. Een goede motivatie stimuleert om er spelende wijs mee aan de slag te gaan.
In de workshop wordt uitgegaan van de producten van Nederlandse bodem. Wat doet de voeding met je lichaam? Is het verwarmend of verkoelend. Wat voor invloed heeft de smaak. Welke voeding past bij jouw constitutie. Welke voeding zorgt voor een gezond gewicht. De juiste voeding zorgt ervoor dat je je fit voelt en in je kracht komt.

Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies, aan de hand van pols en tong diagnose. Tevens leg ik de relatie tussen je klachten en de voeding die je gebruikt. Dit inzicht geeft een motivatie om je voedingspatroon zo nodig te wijzigen. Naar aanleiding van mijn voedingsadviezen zijn al veel mensen zich energieker gaan voelen. Dit merken ze doordat ze in de avond meer energie hebben of doordat de stoelgang makkelijker gaat, ze niet meer ’s nachts hoeven te plassen of beter slapen. Allerlei klachten die je met je voeding kunt beïnvloeden.

Meld je tijdig aan voor zaterdag 19 maart.
De workshop kost € 32,50 (Wordt over het algemeen vergoed door je zorgverzekeraar) inclusief een boekje met achtergrond informatie, voedingsrichtlijnen en recepten. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies mee. Max. 7 deelnemers. Tijdig aanmelden beperkt aantal plaatsen.

*Wordt over het algemeen vergoed door je zorgverzekeraar.

 

Stuur een email. Of neem direct contact op met Paula Holtzer, Evenwichtig Leven om je aan te melden.